sâmbătă, 26 februarie 2011

SKY CLUB PAULESTI


Pentru o seară, cluburile din Ploieşti au rămas fără vedetele locale care spărgeau banii în figuri, înconjuraţi de frumoasele din dotare. Toată lumea bună a Ploieştiului, plus vedete ca Nicoleta Luciu, a venit vineri seară la Sky Club Păuleşti, în cel mai mare eveniment de lansare a unui club din ultimii 5 ani. "Sky Club Păuleşti a meritat aşteptarea, este cu muuuult peste toate cluburile pe care le ştiţi din Prahova, plus vreo 20 din Bucureşti. "Nu seamănă cu nimic. E foarte tare, nu mă aşteptam la aşa ceva", a declarat Zsolt Csergo, iubitul Nicoletei Luciu.

Într-adevăr, clubul Sky din Păuleşti este foarte tare, iar ce s-a văzut vineri a fost doar o parte din ceea ce poate reprezenta clubul, pentru nişte oameni puşi pe distracţie. Jumătate din club are acoperiş retractabil, iar peretele frontal, integral din sticlă, se poate deschide , făcând din piscina din faţa clubului o secţiune a clubului, extrem de atrăgătoare.

Asta se va întâmpla, însă, la vară, aşa că ne întoarcem la prezentare. Parcarea este, în principiu, suficientă. Nu şi vineri, când afluxul de vizitatori a dat peste cap traficul la intrarea în comuna Păuleşti, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei Rutiere pentru a nu se bloca drumul. Locaţia are 80 de mese cu 5-8 locuri, capacitatea maximă a clubului fiind, cu tot cu zonele libere, de 500-600 de persoane. Şi acest aspect a fost dat peste cap de curiozitatea ploieştenilor, sosiţi într-un număr atât de mare vineri seara, încât la miezul nopţii, angajaţii firmei de pază nu mai lăsau să intre decât exact atâţia oameni cât îl părăseau.

E greu de spus cât a costat clubul Sky. Cu siguranţă, factura sare de un milion de euro. Numai acoperişul retractabil a costat 300.000 de euro, iar geamurile faţadei, înalte de 5 metri, au fost confecţionate în străinătate. Mobilierul e de bună calitate, iar accesoriile strigă "scump". La garderoba aşteaptă 300 de umeraşe. Grupurile sanitare sunt luxoase, cu flori şi, pentru momentele aglomerate, dotate cu canapele confortabile. Prin club mişunau vineri seara vreo 30 de angajaţi, deserviţi, la rândul lor, de două baruri.

Cu toată mărimea investiţiei, cei de la Sky Club nu se grăbesc să-şi recupereze banii. Preţurile sunt la nivelul obişnuit pentru un astfel de club: 14 lei un energizant, 8 lei un suc, 14-25 de lei o tărie, 16-18 lei un cocktail. 

 Cum se aude? Excelent. DJ-ul, MC-ul şi VJ-ul au echipamente de câteva zeci de mii de euro, amplasate pe o platformă, deasupra intrării. Şi au fost aleşi cum trebuie: muzica a sunat excelent vineri seara.


Intarea este libera in luna Februarie,iar o masa costa in jur de 400 lei .
                                                                                       Sursa: http://www.ph-online.ro 

   -In sfarsit au terminat si site-ul --> Sky Club


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Read more: http://allbloggingtips.com/2012/04/17/jquery-popup-for-facebook-like-box-with-timer/#ixzz2uSrYwsNS